Bijbelse meditatie

Over ons

Wie zijn wij?

Bijbelsemeditatie.nl is een intitiatief dat is ontstaan vanuit Life Connexion. Al jaren ervoeren de leden en het leiderschap dat God ze iets bijzonders had toevertrouwd. Wat deze opdracht precies was, was alleen nog niet duidelijk. De kerk ging wel door meerdere zware gebeurtenissen heen en het gevecht tegen teleurstelling op teleurstelling was intens.

Het was in eerste instantie Gertjan (52) die een tijd geleden constateerde dat hij met burn-out symptomen te maken kreeg. In een intense zoektocht naar Gods aanraking, leidde God hem naar inzichten over de ware betekenis van het vernieuwen van je denken. Diepe studie in de neurologische wetenschap, de Joodse traditie, de grondbeginselen en geschiedenis van De Kerk en openbaring vanuit Gods Woord zelf, hielpen hem om een diepe transformatie door te maken. In korte tijd verdwenen alle symptomen en deelde hij zijn ervaring met de rest van het team.

Een eerste experiment werd opgezet om de tieners van Life Connexion te helpen om Gods plan en wil voor hun leven te ontdekken met korte meditaties. Maar de resultaten waren daar zo geweldig, dat volwassenen vroegen om ook toegang te krijgen tot deze serie (die nu bekend is als de mini-meditatie series).

Al snel bleek dat de eenvoud van Bijbelse Meditatie het antwoord was waar veel Christenen naar verlangden. Getuigenissen van aanrakingen, genezingen, veranderingen, zegeningen begonnen binnen te stromen. God bevestigde het werk op vele manieren. Ook internationaal bleek er vraag naar, en werd MeditateGodsWord.com opgezet.

Tim en Gertjan hebben er voor gekozen om elke week tijd apart te zetten om dit werk verder vorm te geven.

De internationale site biedt meditaties tegen betaling aan, maar er is bewust voor gekozen om de meditatie series in Nederland (vooralsnog) kosteloos beschikbaar te stellen. Donaties zijn sinds kort mogelijk en welkom!

Voor meer informatie over Life Connexion kun je naar www.lifeconnexion.nl.

BijbelseMeditatie.nl is een initiatief van Life Connexion