Bijbelse meditatie

Veelgestelde vragen

F.A.Q

Hoe kan ik mij aanmelden voor de mini meditatie serie?

Onder “Unlock alle 10 mini meditaties!” vul je je voornaam en e-mail in en klik je op “verstuur”.

Het inschrijven lukt mij niet!

Soms ligt het aan de internetbrowser, probeer een andere internetbrowser, bijvoorbeeld Safari of Firefox in plaats van Google Chrome. Lukt het niet? Stuur ons dan een bericht, dan schrijven wij je in.

Ik heb een mailtje gemist!

Controleer eerst SPAM map van je mailprogramma. Zit de mail er niet in? In de eerste mail zit een overzichtspagina met alle meditaties. Heb je die niet meer? Stuur ons dan een bericht, dan krijg je hem alsnog.

Hoe luister ik de meditaties af?

Als afluisteren via de link je niet lukt:
  • Je kunt het proberen via een andere internetbrowser. Als je het nu probeert via Internet Explorer, kun je eens proberen via Safari of Firefox oid naar internet te gaan.
  • Dan klik je op de play knop:  Schermafdruk 2020-04-14 13.34.44.png
  • Wat je ook kunt doen is de gratis app van SoundCloud installeren op je mobiele telefoon, daar kun je de meditaties ook mee luisteren. Je drukt dan op de knop “beluisteren via SoundCloud“.
  • Op de computer kun je ook via het programma SoundCloud luisteren. Je hoeft alleen de gratis versie van het programma SoundCloud te gebruiken. Dit is de link om het gratis programma te installeren.
Lukt het niet? Stuur ons dan een bericht, dan helpen we je verder!

Als ik een donatie wil doen staat er dat het bedrag te laag is!

Dit is meestal een internetbrowser probleem. Elk bedrag is namelijk mogelijk! Je kunt het op een andere internetbrowser proberen, bijvoorbeeld Firefox of Safari in plaats van Google Chrome.

Als het niet lukt kun je een bedrag overmaken naar Life Connexion onder vermelding van “meditaties”. Ons bankrekeningnummer is: NL73 ABNA 0413 667 774.

Life Connexion is ANBI geregistreerd onder RSIN 813790256. Giften zijn belastingaftrekbaar.

Waar vind ik meer informatie over wat jullie doen?

Op onze website van LifeConnexion.nl vind je meer informatie, meditaties en onderwijs.

Bidden jullie voor mensen/zieken?

Na de bijeenkomsten op zondag is er tijd om kennis te maken/voor gebed. Ben je aangesloten bij een kerk/gemeente? Dan raden we je aan om contact op te nemen met je eigen voorgangers/oudsten/geestelijk leiders.

BijbelseMeditatie.nl is een initiatief van Life Connexion